Chelsea Fan Club
-
Scolari: Nem vagyok én Mourinho!
"Elmondom Önöknek, engem Luiz Felipe Scolarinak hívnak, nem pedig José Mourinhónak." - pontosított a brazil szakember, aki a nyáron érkezett a Chelsea-hez, s úgy tűnik, nehezen birkózik meg a múlt terhével.
"Saját egyéniségem van, senkit sem követek. Tetszenek érteni?" - Nos, valóban tele a hócipő, pedig a csapat célja akkor és most is a győzelem.
"Én inkább a Manchester United stílusát kedvelem, így ezt a fajta harcmodort szeretném meghonosítani az együttesnél. Ez pedig magában hordozza minden edző vágyát, a győzelmet és a sikert."
A Portóval Bajnokok Ligáját nyert José Mourinho 2007 végén hagyta el a Chelsea-t, miután csapata a BL csoportkörében csupán egy vérszegény 1-1-et ért el odahaza a Rosenborg ellen. A szakember kétszer nyert bajnoki aranyat a londoniakkal, kétszer Ligakupát, egyszer FA-kupát, egyszer pedig Szuperkupát (Community Shield).
Akkor a szurkolók egyszerűen csak "Különlegesnek" nevezték el, sajátos stílusa, és nyers modora ellenére a legnagyobb kedvenccé vált. Úgy tűnik azonban, ez a szerep egyáltalán nem ízlik Scolarinak, aki hideglelést kap az állandó hasonlítgatásoktól.
"Különleges vagyok a családom, a barátaim, és a hazám számára. Semmi több. Hagyjanak békén ezzel!" - zárta viccelődve kommentárját Scolari.
Forrás: www.sporthirado.hu