Chelsea Fan Club
  • Japep

Grant reménykedik a duó visszatérésében

Avram Grant bízik benne, hogy Frank Lampard és Petr Cech szerdán pályára tudnak lépni Isztambulban.

Mindkét játékos kihagyta a Middlesbrough elleni bajnoki mérkőzést. Grant nyugtalan, mert fél, hogy nem tudja bevetni játékosait. Lampard gyomorrontás miatt kihagyta a Franciország elleni válogatott mérkőzést. Cech már március eleje óta egy bokasérülés miatt harcképtelen.

"Lampard nagyon beteg volt és a tréningen is rosszul volt. Ha ő játszani tud, akkor repülőre fogjuk ültetni Cech-el együtt." - mondta Grant.

Grant ugyanakkor megesküdött, harcolni fog az ellen, hogy csapata 72 óra alatt két bajnoki mérkőzést játszon le. Azt állítják, hogy a Kékek április 14-én hétfőn Wigan-nel, majd április 17-én csütörtökön az Everton-nal kell játszaniuk.
    Grant szerint ez igazságtalanság a Chelsea-vel szemben, mert ebből is előnye származik a másik két bajnoki címre esélyes klubnak a MU-nak és az Arsenal-nak.

"Nem értem, hogy nekünk miért csütörtökön kell játszanunk. Ez igazságtalan!"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A Chelsea le szeretné igazolni a 16 éves Holland tehetséget, Shayton Curiel-t.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ultimátum: Mourinho egy hetet kapott az Intertől!

Angol lapértesülések szerint a portugál labdarúgó edzőnek egy hete van arra, hogy elfogadja vagy visszautasítsa az Inter állásajánlatát.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hát elég durva lenne 3 napon belül 2 meccset játszani.
    Ez tényleg a bajnoki cím megszerzésének kis esélyét is elveheti... :S
    Bezzeg tavaly, mikor meg kellett volna büntetni a MU-t, akkor nem tette ezt az FA mondván, hogy nem akarnak beleszólni a bajnokság végkimeneletébe.