• Mike at home
    #17
    De ugyanez van peldalul a TV-nel, mozinal is
    az RTL klub kivagja a "durvabb" jeleneteket a Bud Spencer Terence Hill filmekbol, mert jaja a geyrekek! Ilyen sokan vannak a gyerekek, ilyen kurva fontosak, ekkora fogyasztoi potencialt jelentenek? Vagy az, hogy a kiherelt filmet felnottek si nezik, az ma mar nem szamit? Hogy az atlagmozi tele van qrvagugye dialogusokkal, hogy a gyerekek is megertsek? Hogy nem lehet egy filmben egy fedetlen kebel? Hogy az SW-t el kell baszni, mert az 5 evesek jobban veszik a Jar-Jar babat mint a felnottek? Es a felnottekkel mi van, azok hol vannak?

    Nem vagyok gyerek ellenes, de a gyereknek legyen meg a heleye a tarsadalomnak, meg a felnottnek is, es ne a gyerek legyen a tarsadalom (mondjuk a politikusoknak ez biztos jobban tetszene, minta sok onallo, gondolkodo individum)

    Visszaterve a pdeofilokra, terroristakra, es a tobbiekre: kezeljek ezt a problemat azok, akiknek ez a dolguk, a politikusok meg olyan sullyal, emilyen sulya van a valosagban, ne pedig hiszterizalva a kozvelemenyt orobaljanak nepszeruseget szerezni, hatso szandekbol vezerelve mindenkit korlatozni (igaz ez regi igenyuk mar)