• b-type
    #1
    "Hivatalos forrásból származó információk szerint a First Racing elért abba az állapotba, hogy egy beta teszt liga formájában külsõsök is kipróbálják. Aki esetleg kevésbé ismerné a játékot, annak fontos tudni, hogy a project mögött a szimulátor társadalom egyik legnagyobb alakja Dave Kraemer áll, aki az egykori Papyrus (Grand Prix Legends, IndyCar Racing, NASCAR Racing sorozat stb) feje volt, most pedig a korábbi NR forráskódokat felvásárolva az új játék fejlesztésébe kezdett.

    Az említett liga 2005. január 2-án indul és kelet-amerikai idõ szerint vasárnap, hétfõ, szerda és csütörtök esténként 9-tõl és ejféltõl. Hetente 2 versenyen kell indulni, melyet jelentkezés esetén magad választhatsz ki. A naptárban oval és road pályák egyaránt szerepelnek. A jelentkezés alapfeltétele, hogy rendelkezz egy (vélhetõen legális) NASCAR Racing 2003 Season példánnyal, ugyanis a szükséges file-ok MOD-ok formájában érkeznek.

    Amennyiben a fejlesztõk elfogadják a szándékot, a jelentkezõ köteles elfogadni egy titoktartási kötelezettséget, melynek tartalmáról nincsenek információink.

    A jelentkezés leadható ezen a címen, minden érdeklõdõnek erõsen ajánljuk a hírlevél igénylését."
    forrás: hsw.hu
    Hivatalos oldal a jelentkezési címen, de azért: First-Racing.net

    A (majdani, az esetleges, vagy már létező),teszterek véleménye?