BlackRose#40
Na most ez lehet igaz is meg nem is... az Apache kb. 3-4x népszerűbb az IIS-nél ez áll, de az a nagy népszerűség abból áll, hogy rajta fut egy csomó jelentéktelen vagy nem nagyon fontos honlap, míg az IIS ha jobban megnézed 40%-os népszerűséget élvez a nagyvállalati webszervereken (Forbes 100, 500, Fortune 100 stb.) és most kérlek te melyik webszervert szeretnéd előbb megnyitni a Pistike honlapját, a Yubukashi Garden Services vagy a NASDAQ, Intel, Microsoft, ExxonMobile, Merill Linch, Bank One, Lloyds... webszerverét, aztán ne beszéljünk, hogy ezeknek a cégeknek sokszor 100 ezres Windows Desktop állományuk van, tehát igazi lakoma ha lehölyíted öket.
Különben én is szeretem a Linuxot, és használom is elég komolyan, emellet egyetértek azzal, hogy nem szeretnénk, hogy a Linux népiOS legyen... de erről már én eleget irtam az előbbi topicokban, és sokan nem értettek velem egyet. A GNULinux egy free rendszer amit hackerek írtak meg saját szívűk szerint, és sokan alapból nem értik mi is a free szoftver, ezért nem kellene a Linuxból sem kommerciális OS-t csinálni, de még kevésbe kell anti-microsoft dologgá tenni, mert a GNULinux az csupán egy nagyon jó OS, és semmi köze sincs az EGÓ által felhuzott emberekhez vagy ezeknek az embereknek fantáziavilágukhoz. Minden OS.nek megvan a helye, és a maga előnye meg hátránya, és ez igaz ha tetsuik ha nem.