A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Etele1 #5777 Sziasztok!
Van 1 kis problémám.
Felraktam a 3.19-re a a Rise of Mankind-et meg anew Dawnt és azt tapasztalom,h egyszer sem tudtam még befejezni így a gémet.
Tökéletes a játék egészen kb: az iparosodás korig (de volt,h már Holywood-ot is megépítettem, tehát kb: '20-as évek feeling), ám 1x csak gondol 1et és valamiért egy kör végén fogja magát és kilép.
Próbáltam kitalálni,h mitől akadhat ki, esetleg vmi fejlesztés v. egy csoda típus éppen akkor épül meg. De nem jöttem rá.
Most van 1 olyan kimentésem, ahol ha betöltöm (még gép restart után is), és nyomok egy Entert, mert kör vége van, akkor már nem kezdi el az új kört mert kifagy...
Próbáltam az autosaveekkel is játszani, korábbit visszatöltve ugyanúgy kifagy a jéték adott helyen. Kezdtem új játékot, akkor 1 másik évszámnál, kicsit más fejlettségi szintnél, de nagyjából ugyanúgy iparosodás kor környékén fagyi.
Persze 1x majd újrarakom a komplett gémet, sőt majd még a Windowst is, de első körben kíváncsi volnék,h azok, akik kipróbálták ezeket az új Mod-okat, azoknál volt-e vmi hasonló hiba?
A gépem 2.6-os P IV, 1 giga RAM-al, Geforce 6800 128 MB videókari, Vista7 Ultimate.
Tudom,h nem 1 "combos" gép, de CivIV-ezni eddig jó volt... :)