A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Na asszem ma visszatelepítem a CivIV-t. A CivV-ből ennyi elég is volt.
    Nem voltam 100%-ig benne biztos, amikor írtam, hogy olyan összetettségű, mint egy jobb mobiltelós verzsön, de ez az igazság sajna.

Ehhez képest a legutóbbi CivIV játékom nagyon állat volt, asszem az amcsik emberkedtek szokás szerint, egyszer vissza kellett töltenem több száz évet, mert lehetőségem sem maradt a nyerésre, pedig a játék folyamatosan változtatta a nehézséget 50 körönként vizsgálva. Asszem 3. voltam, de fényévekre lemaradva, de ez már jónak számít így a progi hagyta a nehézséget diety-n.
    Szóval visszatölt és egy marha szemét háborút kezdtem ellene, féltem attól, hogy az elfoglalt másik kontinensen esetleg lázongani fognak az új városaim, de csont nélkül fejlődtek.

Egy harmadik kontinensen még az asszírok voltak, akik megpróbáltak előbb egy erős államközösséget összehozni, majd szépen összeolvadni. Viszonylag jól is ment a dolog, de elkövette azt a hibát, hogy idejekorán betámadott. Egy pokoli nukleáris sortűzzel tettem pontot a dolgok végére ettől kezdve már soha nem tért magához a világ többi része.

Ja volt még egy krízis, amikor az egyik vazallus állam nekiállt talán merő jó szándékból céges emberekkel elárasztani, csak éppen az általa kifejlesztett cég folyamatosan szívta el a pénzem. Szerencsére volt annyi megtakarított pénzem az államkincstárban, aminek kamataiból fedezni tudtam a hiányt. Ekkor kíméletlen kémháborút kezdtem szeretett szövetségesem ellen. Folyamatosan pusztítottam a városai infrastruktúráját, hogy eszébe ne jusson további ügynököket gyártani. Egy saját nagyvállalat létesítésével pedig helyre állítottam a megbomló költségvetést.

Tizenvalahányezer pontom lett a végén, a népesség több mint 75%-át ellenőriztem. A másik kontinensen levő államszövetség a nyomomba sem ért.

Csak szólok, hogy aki a CivV telepítésével kacérkodik és még nem próbálta ott ilyen játékélményre ne számítson. Amit kap az kb Nintendo Advance Wars!