A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Redadamxp #5704 Hello! Van egy nagy szindrómám! Kezdtem egy játékot a németekkel, a worldwith18civs pályán eleinte minden faszán ment, 1200-as években háborút nyertem a Franciák ellen, Elfoglaltam tőlük (a valóságban) Lappföldön és Güteborg (Google maps)-nál lévő városaikat, és ezen kívül, még 3 várossal beépítettem a félszigetet, Ezenkívül alapítottam a Kola félszigeten egy várost, és attól délebbre Malen'ga földrajzi helyén. Ezennkívül háborút viseltem az rómaiakkal szemben is, akiktől az 1600-as években elfoglaltam Rómát. ÉS a görögök ellen is, akiktől elfoglaltam Athént. Így, 15 városom van az óvilágban, Nevesül a fent említetteken kívül (földrajzilag megfelelő helyen) Frankfurt(főváros) Budapest, Szentpétervár, Königsberg és Szófia. ebből 2, Róma és Athén hasznavehetetlen, mert ott folyamatosan lázadnak. Az enyém volt az utóbbi időőkben a legnagyobb hadsereg, és kínáé a második, a perzsáké a harmadik. Kínával fej fej melett haladtunk... Amígnem a közelmultban, Oroszország körömként 6,v.több egységgel növelete csapatai számát, így gyorsan veszélyesnek ítéltem meg őket,Háborút kezdeményeztem. csapataim hősiesen helytálltak, de olyannyira megfogyatkoztak, hogy Skandiáviában és Beső eu-ban nem maradt semki. Ellenben ős 2 körrel a háború kezdete után már ott járt katonailag, mint a háború előtt. Én viszont vesztésre éllatm, ezért gyorsan elfoglaltam a valódi kijevet, és elméletileg nyertem. Azonban a valóság ennél sokkal másabb, igazából vesztettem. és mivel így elmérgesedett a viszony közözzünk, félek, amint letelik a 20 kör, azonnal végem van. Eért kérek segítséget, 20 kör alatt kell a hadseregemet 567.000.-ről kb 1.360.000.-ra emelni. Hogyan tegyem?