A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    A Civ4-nél azt nem bírom, hogy nem csak hogy marha nagy szerepe van a véletlennek a csatákban, de még az esélyeket is xarul írja ki. Már előre utálom, amikor valami ijjász egységgel védi a városait, mert hiába írja ki, hogy 80-90%-os az esélyem, akkor is simán bebukom. Nem is izgat a dolog, ha ő így áll hozzá, akkor én is!;)))Csak van úgy hogy így is 5X kell visszatöltenem!!!
    Nem tudom, talán a first strike képességnek van talán ilyen hatása.

Az is gáz, hogy tökre nincs kiegyensúlyozva és sajnos a modok sem mennek erre rá. A modern korra, vagy a gép húz el fényévekre, vagy te, mindkét eset agyonvágja a játékot. Vagy örült rohanás van valamelyik győzelem teljesítésére, vagy semmi kihívás, mert azt csinálsz a többiekkel amit akarsz.
    Azért emléxem régebben milyen tankcsaták mentek 1-1 városért is.

Mondjuk nagy mákom volt, mert az összes vallást a játék elején én fejlesztettem ki, aztán majdnem mindenki áttért a zsidó vallásra én meg felépítettem a központi templomot, ami azt jelenti, hogy szépen fizetnek. Szal 100% kutatás, hódítok mint Alain Delon, a pénzem meg kb 3000.

A mostani modnál azt bírom, hogy van olyan skill, hogy a scout be tudja fogni a legyőzött állatokat!;) A barlangi macival rendesen terrorizáltam a környéket, a gepárddal meg berohantam a faluba hogy elhozza a technológiát. Jó poén volt.;)))