A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Lysandus #1178 Hát nem tudom, de örülök, ha négy várost fel tudok húzni az elején (általában három sikerül). Mert rögtön körbe vesznek. (Monarch szint, huge continental map, amikor mindenki ugyanazon a kontinensen kezd) Egyszer volt egy olyan játékom, hogy hat várost fel tudtam húzni elsőre. Mondjuk le is maradtam, bár később ezt még fel lehet hozni.
Más: A Great Libraryval nem kaptam meg a két ingyen technologyt. Szerintem a Piramis is nagyon fontos csoda. Ha megépül azonnal reprezentatívra vagy universal suffrage-ra váltok. A kezdési helyszínnel is lehet nagyokat szívni, egyszer egy "egycsíkos" földnyelvre rakott ki, volt a hatorkon belül két fish és két crab. Viszont egy nyomorult domb az nem. Később persze kiderült, hogy van egy copperlelőhely, de addig miből építkezzen az ember. És indiai voltam, akik nem fishinggel kezdenek. Ezt a két hátrányt mire ledolgoztam már rég elhúztak tőlem. Ami viszont kiderült: egy ilyen "vizes" város elképesztő mennyiségű pénzt képes termelni. Csak hosszabb idő felfuttatni, addig béna kacsa. Tehát kell egy ilyen, de nem az első városnak.