A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• haxoror
    HAHAHA

A mindig-a-legoptimálisabbat-választó-Skynettel keverhetsz, én egy DESPOTA vagyok és hidegen hagynak az észérvek :P

Én JÁTSZOM a gémet!
    Mint a spanyolok vezére a hit védelmezője vagyok tehát az összes városom keresztény. Csak az és semmi más!
    Az aztékok és az inkák csak meztelen kannibálok, velük nem lehet tárgyalni és lelkük sincs amit meg lehetne téríteni (by Torquemada) ergo el kell törölni őket!
    A spanyolok nem építkeztek Machu Picchuban mert az egy barbár és hitetlen hely, saját kolóniákat hoztak létre. Ja és természetesen szinte csak conquistadorokkal támadom őket mert ez így helyén való.
    Ha csak egy pocsolya van az egész rohadt térképen akkor is az én Armadám uralja bármibe kerüljön!
    Az arany a legfontosabb abból minél több kell! Főleg azért hogy minél több legyen!
    Az angolok megbízhatatlan kalózok :P
    Meg úgy általában mindenki az, a vesztemet és az aranyamat akarják, érzem!
    Ha megsért valaki akkor mindent félretéve az első prioritás hogy a lehető leghamarabb atomot dobhassak rá! (közben persze az aranybányászat zavartalanul folyik mert az arany FONTOS! Nem győzöm eléggé hangsúlyozni.)
    És nem érdekel hogy hol van az ipari központja az első rakétát a fővárosára kapja! eheheheh