A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
jaja a great prófétákkal előszőr megépítem a vallási központot, aztán technológiát fejlesztek velük, végül aranykort robbantok ki, vagy letelepítem őket... elég hasznosak tudnak lenni
Én nem értem ezt az extra kaját elraktározom, kevés a kaja éhenhallnak dolgot... Mostmár tényleg lecsekkolom a granary-t, hogy kevesebb kell-e a fejlődéshez vagy nem, mert nálam nem szokott felesleges kaja lenni... nem is értem hogy lehetséges ilyen, hiszen a felelsleges kaja a város szintjének növekedésébe megy, nem vész el...(hacsak nem settler, vagy worker teremlésnél hiszen akkor nincs város fejlődés az erre fordított búza elvész)
Egyébként én kezdésnek mindíg rágyúrok a növekedésre, minél hamarabb legyen lvl 5-6 a város aztán beállítom, hogy stagnáljon és minél több kalapácsot termeljen... nem érdemes túlhizlalni a várost, úgysincs elég hepifész
ahhoz hogy mindenki dolgozni tudjon, igy viszont kurva gyorsan lehet építkezni, amíg tudsz templomot, colosseumot, megfelelő civic-et építeni, ahoz hogy tovább hízlald a segged...