A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• haxoror
    Eddig csak Gandhival voltam rendes mivel ő alapból is kedvelt, kért (és nem követelt, az a demand amit én kiröhögök és nemet mondok) technológiát, odaadtam neki meg még pár apróságot, egy idő után már nagyon "zöld" volt akkor már sima kérésre felvette államvallásnak az én vallásomat, innentől (mivel rajta kívül már mindenkivel hadiállapot volt) az összes extra resource-ot plusz az új technológiát ingyen adtam neki, aztán permanent alliance stb de ez kivételes eset.

Általában nem fizetek mivel a velem egy szinten lévő vagy erősebb népek jóindulatát kéne elnyerni ezért elég kétélű bármivel is segíteni őket, a diplomáciai győzelem nem nagyon érdekel ahogy Alexander mondja "Tiporjunk mindenkit a szandáljaink alá! Nagyon király lesz!" :D

Elég agresszíven játszom és különben is az a legbiztosabb kereskedelem ami a saját városok közt zajlik és független a többi leader pillanatnyi elmebajától, ha nincs vmi resource a területemen akkor terjeszkedem

Ja a vallásról meg annyit, nekem a Spanyol a kedvenc népem és a kereszténységre gyúrok mert azt szinte biztosan nekem sikerül megalapítanom, a többi vallással általában megelőznek mert a hinduizmust meg a buddhizmust az AI hajtja olyat meg nem veszek fel ami másnak viszi a pénzt meg az infot.

Nálam háziszabály hogy nem foglalok soha várost hanem egy elég masszív halálzónát tolok magam előtt ahol mindent letarolok aztán hozom a saját telepeseimet és mivel szinte mindig Theocracy-t használok így a többi vallás nem terjedhet nálam amúgy sem, elég homogén a birodalmam :)

Persze ez csak az én játékstílusom, mások gondolom másképp játszanak :)