• NEXUS6
    #61
    Hát igen, az eredeti vizbontós kísérlet egy csomó durranógázt termel, amivel valamit kezdeni kell, meg hát maga az elektrolízis is csak rontja a hatásfokot. A MAHG berendezés egy kicsit jobb hiszen itt már csak a jelenség legfőbb faktora, a hidrogén van a rendszerben, monnyuk annak megfelelő kezelése sem gyerekjáték.

    A balacklight projektes fiúk elég messzire jutottak. Ők már spektroszkópiai vizsgálatokat is végeztek (roppant meglepő eredménnyel - tört h' értékű energia szintek!) és a H2 molekulák bontásához is asszem megfelelő frekijű mikrohullámot használnak, ami jobb hatásfokot biztosít. Lásd a hagyományos izzó energia igénye vs. az új energia takarékosak, (azok is valahogy így működnek.)
    Szóval ők nem kispájáznak, ebből következik viszont hogy egy csomó dolgot/szabadalmat már levédtek.

    Én is valami ilyesmin gondolkoztam, az utóbbi egy két évben, örültem is meg el is kámpicsorodtam, hogy a BL fijúk már rég kitalálták, meg fényévekre járnak már kutatás terén.

    Másrészt, én úgy érzem, hiába az ő méréseik és az ehhez kapcsolódó teóriájuk a legkiforrottabb mind közül, még is valami hibádzik benne!
    Bár talán csak az irigység beszél belőlem.