A4Tech NB-30 vezeték és elem nélküli optikai egér+pad
-
Cvd #25 Na még egy próba, mert lassan kezd flame kialakulni.
- Hogy lehet hogy fogtál ilyen egeret, de venni nem tudtál? Most akkot volt a boltban vagy nem?
- Rádiós MS-t láttam 6500-ért, ez meg 5000. Ez nálam sokkal közelebb van az ugyanannyihoz mint a dulpaannyihoz.
- Az MS-t sem kell tölteni, nem akkumlátoros. Elemet kell benne cserélni kb. fél évente egyszer, eközben szinte bármilyen felületen használhatod. Inkább ez, minthogy csak és kizárólag a saját egérpadján legyen használható az egér. Persze aki nem képes kicserélni két elemet, az természetesen a másikat választja.:)
- "A több gomb jobb" dologban lehülyézhetsz, de máris nem vagyok egyedül a véleménnyemmel. Ha megszokta valaki, annak hiányoznak a plusz gombok és kész. Attól függetlenül hogy te valamiért mást mondasz. Ja tényleg a külön drivertelepítéssel van a baj, illetve nem is azzal, csak nem méltóztattál elárulni hogy akkor mivel is.:)
- Ha elforgatva illik használni egy egérpadját, akkor miért a föggőleges használathoz stimmelnek rajta a feliratok?
- A kinézete meg szubjektív. Szerintem a "csodaegér" kifejezetten ocsmány amikor világít rajta minden, olyan gagyi kínai utánérzése van. Főleg hogy a márka eddig se tartozott az élvonalba..