• strogg
    #24
    archkoven.
    hozzászólásod első felével teljes mértékben egyetértek. Valóban sokan szidják az m$-t, és ebben lelik örömüket. És ezek közül nagyon sokan alig láttak linuxot. Sokszor megpróbált egyet telepíteni, de kevés volt hozzá a tudása. Nem egy ilyen embert ismerek személyesen is.
    Sajnos ezeknek a figuráknak vastag a képén a bör, és nem fogja megérteni, hogy egyenlöre csak dumál a levegöbe, mert semiféle szakértelme, és fikarcnyi tudása sincs ahhoz, hogy bármit is kezdjen magával, ne adj isten hüen a véleményéhez úgy is cselekdjen. Én ezeket "fikázóknak" hívom.
    És ha ilyennel találkozol nem is érdemes vele vitázni semmiröl. olyan embereket érdemes gyüjteni, akik már láttak mást is mint a win, és legalább egy éve foylamatosan haszálják is. Akár a win mellett is, mert egyébként ha tudod, és tisztában vagy vele mit mire akarsz használni, tényleg jól megférnek egymás mellett. De eme véleményemet már többször írtam itt az SG fórumon.
    Többiek:
    Ne értsétek félre, nem rólatok írtam. Csak tényleg van ilyen, és az ilyen felhasználókról alkotott véleményem egyezik archkoven véleményével.
    Ez tehát nem nektek szólt!