Csaba#301
Engem csak az idegel ki, hogy máris börtönnel fenyegetőznek a warezolás miatt. Hát kérem, olyan helyen dolgozom, ahol látom, hogy megbüntetik ittas vezetésért a komát, kiszabnak 30-40 ezret, meg jogsi bevonást, pár hónap múlva ugyanazért elkapják, semmi sitt, hanem kiszabják ugyanazt, aztán hozzánk akar jönni ledolgozni a befizetés helyett. Többszörös visszaeső, ittas vezetés, de még csak nem is gondolnak elzárásra, ellenben ha van 3 illegális cd-m, akkor máris börtönbe akarnak vetni, meg priusz. Azért kérdem én, ki a veszélyesebb, az ittas vezető, aki mondjuk tömegbalesetet okozhat, vagy az, akinek van pár illegális szoftverje? Az első az potenciális gyilkos, a 2. meg csak egy olyan emberke, aki spórolt pár fityinget magának, mert nem keres százezreket. És ezeket fenyegetik börtönnel, nem azt, aki meg is érdemelné (ittas vezető).
És szerintem nincs olyan ember,akinek egyetlenegy kalóz szoftvere sincs, beleértve a rendőröket is (ne feledjük, a 3-4 megás tömörítő progik vagy egy total commander, amit 30 nap múlva pénzért regisztrálni kéne (de nem tetted meg), az is wareznak minősül...).