• Laci
    Jajj ne már:) Nagyon jól tudod te mi a problémám...
    Mint már írtam olvasva a fórumot te valami tapasztaltabb hozzáértőnek tűntél. Az IT témákban tájékozottnak látszol. Aztán nézegetem itt a topikokat és meglátom tőled ezeket az "objektív színben pompázó" "bölcs megállapítású" szövegeket meg közhelyeket hogy mer' minden rendszer lehet hibás meg lehet veszélyben, de a windózt meg mégis érdemesebb használni. Hát persze, de mennyi ilyet olvastam már hidd el ismerem már ezt. Lehet hogy neked szükséged van arra a hülye windózra és azért írod ezt, de tapasztalt emberként ilyet leíni érdekes, hogy:
    A UNIX leginkább azért van előnyben a winnel szemben mert jobbak a rendszergazdái:)) Hát na ne már!:) Én úgy tudom a UNIX felépítéséről egy informatikai szakember elég sokat kell hogy tudjon és össze kell tudja hasonlítani a winfossal, namármost annyira én sem vagyok ém hülye a számítástechnikához hogy ne tudjam: Az összehasonlítás eredménye nem az lesz hogy a UNIX majdnem = windóz:))) Ne nevettessük már egymást:)
    Meg az is elég furcsa hogy a lejárt szöveget írogattad sokszor: Akinek nem tetszik ne használja. Ugye rengetegszer megvitattuk már hogy ez miért hatalmas hazugság. Ja meg hogy írjunk jobbat:)) Mások már rég megtették... most meg itt tartunk. Asszem ennyit erről. Szerintem inkébb azokat a mások által írt rendszereket kéne újra a szélesebb körbe visszahozni. Nem lenne ennyi probléma vele az biztos...
    stb.