• BlackRose
    1. a Linux az csak Kernel, az OS-t egyébként GNU/Linuxnak kellene nevezni.

2. a Linux kernel dolgozik szuperszámítógépeken is, és maga nagyon is nagyvállalati felhasználasra van optimizálva. Nem tudom minek az otthoni desktopra az SMP Kernel meg stb... az, hogy elejében picinek indulta annak már semmi köze a mai Linux kernelhez.

3. Nem hasonlítottam a DESKTOP-ot a nagyvállalati rendszerekhez, hanem a nagyvállalati rendszerek rendszergazdáiról szoltam, és itt a DESKTOP gépek a rendszer szerves részei, és a Szerverek nélkül nem tudnál rajtuk semmit csinálni. Az Active Directory a papa... bár ha Windowsról beszélünk.

4. A te bajod ott van, hogy ideálizálod a szoftvert, pedig a szoftver nem más mint akármelyik termék, van neki sok rossz oldala, de van neki célja is, és nagyon messze van a perfect ideal dologtól. Nincs itt semmi ellentmondás, csak tudnod kell, hogy mit lehet mit nem, ezért kell rendszergazda, nem pedig betanult Pali... senki sem akarja a hátrányt előnynek mutatni, csak éppen nem akarom a szőnyeg alá sem söpörni, tehát élni lehet a hátrányokkal de csak úgy ha tudsz rolluk, egy rendszergazdának pedig mindenképpen kellene tudnia.

5. Nincs eszem ágamba sem itt valakivel (veled sem) vitatkozni szubjektív alapokon, mert itt a hozzászólásodból az érzik ki, hogy BlackRose... na már megint idegesít, na irjunk csak neki személyes tónusu sorokat... nekem egy a véleményem, neked más, és ez rendben van. De én sohasem fogok valamit lenézni, mert Microsoft vagy mert Linux, mert Intel vagy mert AMD... te pedig alapból anti-Microsoft vagy, én nem én használom mindkettőt a WIndowsot is meg a Linuxot is, és mindkettőt jónak tartom a maga módján, na de mindegy, ki a fenét érdekel ez... én itt befejeztem, ha komolyan akarod megvitatni a dolgokat megalapozott állításokkal akkor OK, ha csak úgy BlackRose fére ir, meg aztán félreérted a mondataimat (pedig azt hiszem elégé részletessen fogalmazok - néha tulzásba is viszem a dumát) akkor nincs mit beszélnem veled, Tehát kérem miért gondolod azt vagy ezt, vagy ha nem akkor ezuttal kérlek egyszerűen ugord át az én irásaimat. Előre is köszönöm, és elnézést a többiektől.