Mi történik?
  • czihaki
    #1372
    A szellem egy tudatot kifejező fogalom.-- A tudat viszont, a lélek érzelmi színezetű gondolatai és az agy memóriájának együtt működése.
    Ha a lélek elhagyja a testet akkor gondolatai vannak és érzelmei-- DE csak ha valamire koncentrál, figyel, érzékel, azzal kapcsolatban. Ha bárhova elindul, csak azok a gondolatok rohangálnak a lélek szálain amelyekkel elindult, vagy ha valamilyen hangot hall.
    Ha egy komában fekvő beteg agyhalott, azért él mert a lélek a testében van és az volt a legmegdöbbentőbb, hogy figyelt és felfogta a lelek amit mondtam neki, mert ha lassan de könnyezett az szeme amit ha nem is teljesen de résnyire kinyitott.
    Volt olyan agy-műtött betegem aki komában feküdt több hónapja az orvosok lemondtak róla és amikor foglalkoztam vele, minden szavamat hallotta, értette és amikor több kezelésemmel"" visszahoztam a komából mindenre emlékezett amit mondtam neki--- a műtéttel tulajdonképpen lekicsinyítették az energia áramlást az agyban és megállították-- nem keringet körbe az agyvíz se-- ezért nem működött az agy viszont a lélek energiája az agykéreg felszínén valószínűleg működhetett, ezért emlékezhetett arra amiket mondtam neki.