Mi történik?
  • czihaki
    #1364
    Tévedsz zserni- nagyon is értettem amiről beszéltek helyesebben sóderoltak-- csak épp fantáziálgatás volt nem több.-- mint ahogy Isten létezéséről, hogy mi is valójában vagy hol található, arról sincs fogalmuk-- De arról se tudnak semmit, hogy az ember csak azért képes egyre többet megtudni, mert olyan képességűvé lett alkotva a test-lélek és a szellemi lélek valamint az agy. Ez a három alkotja meg az életbe a tudatot+ ÉN-t Azért hogy a külső környezeti hatásokra mindig megtalálhassa a válaszokat valamint önmagát életbe tudja tartani bizonyos fokig.--- Az emberi tudatba se az agy sejtekbe nem lehetett valamikor- teremtéskor minden ismeretet betáplálni - mert nem értette volna és inkább elmezavart okozott.
    volna.
    Isten hatalmas> gigantikus TUDAT amely minden tudást önmagán hordoz" Hiszen Ő maga azóta létezik, hogy a Földünk belseje elkezdett felbomlani amikor még a bolygónk felszíne csak tömörült anyag volt. S attól kezdve hogy az első még kisebb ívei kizáródtak érintve a felszínt és spontán a kisugárzása a holt anyagra hatott megváltoztatva annak minőségét, szerkezetét- attól kezdve a Tudata egyre magasabb szintet ért el valamint önmaga létezését" is felfogta egy idő után.-- De minden kezdet több milliárd évvel ezelőtt kezdődött amihez képest az ember időben és tudásban még csak mindig magzat!!
    Ne akarják olyan emberek, mint a videó műsoron is, azt fantáziálni, hogy az ember intelligenciájával meghaladhatná Isten TUDATÁT tudását !-- hiszen fogalmuk sincs arról milyen létezés Isten és hol található!