Az egyik legjobb vígjátéksorozat
  • Microtus
    #23
    Rosario tényleg büntet, kár hogy viszonylag kevés szerepet kap a többiekhez képest... de akkor aztán :). Elfogadnám bejárónőnek, bár csak Karen tudja úgy alázni őt folyamatosan, hogy attól lefordulok az ágyról a röhögéstől, mégis az életét adná érte:) ....talán csak a Csengetett Mylordban Mabel a vén mosogató-nyanya múlja felül:)
    Jack-től viszont a hideg futkározott a hátamon sokáig, azonban az előitéleteken túl már a vicces kategóriába is besorolható figura...amit Cher-el művelt a minap hát az aztán:).
    A címszereplőkkel sincs semmi gond...két szerencsétlen, akiknek esélyük nincs hosszabb távon normális magánéletre, humoruk általában nem olyan harsányan kirívó, már-már az idétlenség határait súruló mint Jack-é vagy Karen-é mégis sokszor azért beleviszik őket a hülyeségbe. De jól kiegészítik egymást és ezértsem unalmas a sorozat, még így az ismétlést nézve sem :)
    Kiváncsi volnék azért Stan fejére, mert eddig csak a lábát mutatták egyszer asszem, attól meg még Al Bundy is elsírná magát:), meg Karen gyerekeikére:)