• archkoven
    Ha megnézted volna a linket akkor láthattad volna kis csillagom, hogy milyen alkatrészekből állt a gép amiről írtam.

Nézzük!
    Processzor: AMD Athlon 64 3500+ 512K 2.2 GHz - socket 939 foglalatba illeszkedő, 90nm-es eljárással készülő, 32 és 64 bites kód futtatására egyaránt alkalmas processzor. Olyannyira elavult és ócska, hogy a piacvezető Intel már javában dolgozik a "másolaton".
    Alaplap: MSI K8N Neo2 Platinum (NForce3 250 Ultra chipset) - mutass nekem egy "márkás" gépet amiben komolyabb az alaplap!
    Memória: Mushkin Dual Pack 2x512 PC3200 2.5-3-3 - vajon a legdrágább Mac-ekben, Dell-ekben stb. márkásabb van ennél?
    Videokártya: Albatron GeFORCE 6800 GT 256MB GDDR3 - ugyan ettől a gyártótól van a Mac-ben is (amivel összehasonlítottam) csak a gyártó történetének egyik legnagyobb ballépése az FX-széria, és még abból is majdnem a legalja.
    Merevlemez: Seagate 160GB SATA 7200RPM 8MB Model ST3160023AS - a kedvenc Mac-edben jobb van?
    Ház és táp: Antec SLK3700-BQE (350W) - az Antec kitűnő példa a noname szarra. Gratulálok!
    Monitor: Samsung SyncMaster 997DF 19 CRT - az egyik legkomolyabb CRT
    Hangszórók: Logitech Z-640 5.1 - vajon a Mac árában benne vannak a hangszórók? (lehet, hogy igen, nem tudom)
    Billentyűzet: Logitech Internet Keyboard
    Egér: Microsoft IntelliMouse Optical - majdnem olyan jó mint a kedvenc egygombosod:))))

Szóval ezek voltak azok a márkajelzés nélküli szarok amivel a Mac-et összehasonlítottam!
    Még annyit, hogy nem attól lesz egy gép márkás, hogy a dobozára iMac-et vagy Dell-t írnak hanem attól ami benne van.
    Tételesen sorold fel mi van a Mac-ben, milyen gyártótól (ha tudod) és majd megnézzük vajon azok márkásabbak-e azoknál amiket felsoroltam!

Bár ezt egy hozzád hasonló lámáknak hiába is magyaráznám aki ha meglát egy almát merevedése támad:)))))

Ezt a NEXUS haverod is bátran magára veheti.