Tuti SMS-ek
  • peteragoston
    #8
    1. Van egy dolog, ami nagy es kemeny, ha beveszed a szadba es ki-be huzogatod, idovel fehér lé kezd folyni belole... Ez a fogkefe :)
    2. Tegnap ejjel orulten kerestelek! A csupasz testemen akartalak erezni! Aztan megiscsak nelkuled kellett elaludnom! Hol voltal te hulye pizsama?
    3. Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetköztetsz.... Hurrá, új pelust kapok!
    4. Tudom rosszul fog esni, amit most irok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a télapó nem létezik! :-)
    5. Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!
    6. Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nõ. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, mikozben hózza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"
    7. Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT!
    8. Forróságtól izzadva vágyom rád!Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni amint hideg zuhanyként hûtöd le tûzelö testemet! Imádlak:COCA-COLA !:)
    9. Élvezem ajkaid gyûrûjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll mert én vagyok a szívószál! :-) Puszi: Ági
    10. Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?
    11. Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!
    12. Amikor meglátod, barna és fexik. De ha izgatod feláll ..... de én félnék a barna medvétõl!
    13. Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét. Hirtelen megtalálod a legizgalmasabb pontot, és elkezded szívni.... TEEE KURVA! SZUNYOG
    14. Reggel, mikor az ágy kivet, elsõ gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenárom!
    15. Reggel nem eszem mert hiányzol, délben nem eszem mert hiányzol este nem eszem mert hiányzol, éjjel nem alszom mert éhes vagyok.(Zsuzsa)
    16. Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinélni? ..De hisz te nem is tudsz repülni!
    17. Vágytam Rád, kívántalak, levetköztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva te dög SZAUNA! (Betty)
    18. Imádom, ha te vagy fölül, így meleg érzek belül.Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, ugye bedöltél e viccnek?! Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez a PULCSI... (Betty)
    19. Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Oh drága biciklim!!
    20. Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és meg leszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: a TE AGYAD!
    21. Most ébredtem.Az ablakodon át látom egyedül alszol és fázol.Bekúszom melléd,melegíteni akarlak,de felébredsz és szemetszúr neked jelenlétem. Jó reggelt! NAPFÉNY by.Csontbögre
    22. Egész este arról álmodtam,ha felébredek végignyalom a tested,aztán hosszú ,hûvös csókkal a magamévá teszlek.Imádlak magnum :)) by borda
    23. Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb ... a mobiltelefon.
    24. Itt állok elotted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.
    25. Imádod édes testemet. Szereted, ha a szám a szádhoz ér.Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM
    26. Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az elso... foghúzásom.
    27. Szeretlek,imádlak fõleg a mogyorós részed.Amikorleveszem a köntösöd,borzongás járja át testem. Mikor elkezdem a számba venni a fõ részed,kívánom azt az érzést.A fogaim odaérnek hozzá,a nyelvem már érzi. Te is tudod mirõl beszélek! Miután befejeztem eldobom a csokipapírt!
    28. Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról. Szeretném, ha nem lenne köztünk semmi... Se ruha, se levegõ!
    29. Kezedbe veszed a rózsaszín húsdarabot, a tövétõl fel-le mozgatod. Minden húzás után valami fehér fröcsköl, s azon gondolkodsz: hogy utálsz tehenet fejni! by:Lydo
    30. Amikor megláttam, kemény volt és hatalmas. De erot vettem magamon, és nem kaptam be, hanem, lehúzogattam róla a bort, és lassan szopogatni kezdtem az Õszibarakot.
    31. Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig füzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipom!
    32. Imádom, ahogy végigsimítod tested meztelen ujjaiddal...ahogy minden testrészem nyomogatod...ahogy engem lesel titokban, hogy még mindiga régi vagyok-e...hiszen én vagyok a kattintgatós egered!!
    33. Itt állok elotted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.
    34. Szia! Csak azért írok hogy tudd, tegnap este betelt a pohár, elegem van, nem bírom tovább, húztam halasztottam egy ideig de, most már el kell mennem a fogorvoshoz.
    35. Szerelem reggel,szerelem délben,szerelem este... Az a kurva csaptelep
    36. Éreztem, hogy úrrá lett rajtam a vágy. Megfogtam a derekát, az ajkaink szenvedélyesen egymáshoz értek - aztán összezárta a lábait, és összetört a szemüvegem...
    37. Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA...r@usch
    38. Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod
    39. Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Üdv: Influenza sylvi

    1. Kopaszodó fejedet ne gyötörjék gondok fonják át nyakadat fehér nõi combok s kerüljön szemedre majd punci bõre s hiányzó hajadat potolja a szõre.
    2. Ne higyj annak ki feléd nevet, két esküvel mondja, hogy szeret, annak se ki könnyet ejt,mert ki könnyet ejt könnyen felejt. Ki szemedbe néz némán az szeret csak igazán! Szösz
    3. Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja kezed és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha nincs már veled!
    4. Mikor ezt az sms-t olvasni kezded a küldöje szivesen megfogná a segged. Mosolyodból itélve tetszik az ötlet, kiprobálhatnánk egy kicsivel többet?
    5. S, ha megkérdeznék tõlem mit is jelentesz nekem, lehajtott fõvel azt felelném, semmit csupán az Életem! by:geree
    6. Há mész homérosz? Tán házibolérosz? Lesz bosz? Nem tosz, mert menstrosz? Hát szopoklész? Az lész! ViCa
    7. Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM, ágyban fekszem mesztelen, dugnék veled szívesen, ha te is dugnál énvelem, csörögj rám a telcsimen.
    8. Mondd, hogy újra visszajössz, mondd, hogy újra itt leszel velem, minden nap és minden éjjel mindent újra megteszel velem!
    9. Kinézek az ablakon, s látom a Holdat ragyogni. Érzek egy könnycseppet arcomon lefolyni. Ha megkérdeznéd mi bajom, csak annyit mondanék: Hiányzol Nagyon!
    10. Este, ha lefekszel, nyisd ki az ablakot, keresd meg az égen a legfényesebb csillagot. Ha megtaláltad, gondolj rám, ki szívbõl szeret igazán!
    11. Patak partján van 1 kõ! Rajta ül 1 nõ! Ahogy a nõ mondja imályát a patak úgy mossa a ... TÉRDÉT!!by:furee
    12. Hiába vagy bika, felsõtested fika. Hiába vagy tehetséges, a péniszed nevetséges.
    13. A fonokom belevalo ember volt! Egyszer felmaszott a szemetkuka tetejere. Megcsuszott es beleesett. A fonokom belevalo ember volt.
    14. Szeretném nyállal feltölteni belsõ combod ráncos üregeit, miközben forró vizeletedet mellkasomra folyatod szét. Vazelines ajkaid csillogása erekcióra fakaszt...
    15. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is, ilyenkor fázik csak igazán a pénisz.Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina, találjon meg téged is egy szexõrült LIBA!!!
    16. Laza vagyok, szétesem,kezemben a Gsm. Ágyban fekszem meztelen,dugnék veled esztelen. Ha te is akarsz énvelem, hívjál akkor édesem!!
    17. Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!!
    18. Csöpi fogja öcsi pöcsét, öcsi fogja csöpi csöcsét. Kemény volt a Csöpi csöcse, felállt tõle öcsi pöcse.
    19. Vén fiú sóhaja:Fogatlan ínyemmel harapom kebledet reszketõ kezemmel markolom seggedet, lankadó pöcsömmel bökdösöm pinádat,lennék csak fiatal hülyére k**nálak!!
    20. Rég hallottam rólad te szép magyar tarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka. Salygó segged likát ápold hideg jéggel, és ha nem volt elég, ku**sd magad széjjel!
    21. Mióta vártam és vártam, de csak nem jött üzenet, rájöttem hogy csakis tõled lehet;))
    22. Torta recept: 1 édes csók, 5 dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 percnyi keverés, pár csepp tejszín, 9 hónap pihenés, 18 év fizetés!
    23. Miden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.
    24. Hátamon a púpom, megbékélnék vele, ha biztosan tudnám, hogy én vagyok a Teve. (L.A))
    25. Leszáll az est, jön 1 manó, apró, kedves, álmot hozó.Piciny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, õ már tudja. Jó éjt neked.
    26. 3 gyerek, 4 kerék, 5 szoba, 6 arany, 7 platina, 8 oktáv, 9 mm.
    27. Szemed zöld, hajad barna, pöcsöd mint a hangya farka, eszed kevés fejed torz, szagod mint a döglött borz, s hogy ez a vers ne legyen hiába nagy lófaszt a pi**ba!!!
    28. Legjobb keksz az Albertkeksz, legjobb sex a homosex. Irgum- burgum, répakrém, más is buzi, nemcsak én.
    29. Laza vagyok édesem,Kezemben a GSM.
    30. SZERETLEK, mint anyját a gyermek, mint mélyüket a hallgatag vermek. SZERETLEK, mint fényt a termek, mint lángot a lélek vagy test a nyugalmat. SZERETLEK... by Kyr@
    31. Mit ér a pénz a ruha,ha az ember fasza puha,inkább vagyok szegény,de a faszom KEMÉNY! .:starr:.
    32. Megpróbáltalak levegõnek nézni, de rájöttem, hogy levegõ nélkül nem tudok élni!!!
    33. Szeretnék könycsepp lenni,szemedben megszületni.Lefolyni lassan arcodon,elégni forro ajkadon.Van 1 bûnöm mely fáj és éget pedig csak 2 szó:SZERETLEK TÉGED!!!
    34. Nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem!!!
    35. Hiába zörögnek a halottak, egymás tyúkszemén taposnak, Az egyik azt mondja nagyon fáj, a másik örömében táncot hár. A kedvenc italuk az aludt tej, kabd be a cumit és ALUDJ EL!
    36. Ne higgy annak ki rád nevet s esküszóval mondja,hogy szeret.Ki szenvedve néz rád némán s tisztán az szeret téged igazán
    37. V-Tech volt veled összejönni,de nem szabad sírni ha fáj,és ha mégis visszahúz a szíved,vétkezz velem éjfél után!by Tina
    38. Van,aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni. Edi
    39. Amikor boldog vagyok igazán, és ott mosolyogsz elõttem, ne szólalj meg, ne sírj, borulj vállamra és ölelj erõsen. by BomBasTik
    40. Leszáll az est sjön egy manó. Apró pici álmot hozó. Pici zsákja vállát nyomja, aludni fogsz õ már tudja. Bebujik melléd az ágyba s füledbe súgja jó éjt Te cica!
    41. Üres az ágy, és nem jön az álom,nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rámtör az érzés:SZERETLEK TÉGED!
    42. Kell mégegyszer, hogy atölelj egy éjjel, ami nem múlik el. Álmodj velem és csókolj engem, kell még egyszer, hogy úgy szeress mint régen!
    43. Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja kezed és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha nincs már veled! (M)
    44. Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörû álmod ne érjen véget. A nap simogasson, mint ha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.
    45. Van,aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.
    46. Megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés. By Rolomen