Forgotten Realms...vagy amit akartok.
  • b-type
    Ha vki mégsem tudná ki ő:R.A. Salvatore biography
    A magam részéről is a fantasztikus Baldurs Gate játék után kezdtem el olvasni, és megszerezni használtkönyveseknél,+ innen-onnan azokat a nyomásokat, ahogy nálunk elsőre megjelent.

szal nálam pl. zavar az erőben, hogy néha kicsit meg van erőszakolva harmonia, pl. Bruenor-nál sztem nincs nyomatékkal felvezetve-körítve, hogy törpe lévén, néha gusztustalanságokat eszik (csak nekünk az természetesen :)), egész emberi jelleme lesz Wulfgar, és Catti-Brie érzékenysége miatt(Bahh..:)), majd
    egyszercsak megfőz egy Verbeeg fejet...:)))
    Regis félszerzet lévén, ügyeskedik, mégis zavaró mikor kökeményen becsap másokat, csak azért hogy neki jobb legyen...akár egyszerű halászokat.
    Wulfgar-t, akinek nem volt nagyobb bűne, mint tisztasága, egyszerüsége, küzdése, majdnem elhomályosította Drizztet, az Ertu-tól való szabadulás után Salvatore belezavarta egy olyan nyüglödő vonalba, hogy alig tudott kilábalni belőlle...
    és a táncoló pengék Drizzt, akiben a vadász lapul, pont az a része, ami a legjobban tetszik benne, az ritkán kap lehetőséget.
    mert ok, fantasztikus kétkezes harcos, a legjobb tanítómestere volt a városban, de amitől sztem ezek összeálltak, és igazán a legjobbá tették, az a vmivel több mint 10év amit magányosan eltöltött a mélysötétben.
    szal szerintem Salvatore hihetetlen jó karaktereket tud megalkotni..kedvenceim:
    -A. Entreri
    -Jarlaxe
    -Wulfgar
    -Drizzt(a vadásszal)
    -a harci tombolók
    ..stb, de néha mostohán bánik velük..