• gooooliath
    #11840
    óó..akkor jól el számoltam magam. No nem baj,mivel ez ugyis egy tanuló kampány számomra,majd gyártok ujra hajókat és ujra megpróbálom..gyakorlat teszi a mestert.. viszont a szállító hajóimat csak Riga-ban tudom le tenni mert a szövetséges légierő a kikötőben mindet le bombázza azon nyomban!

    Egy másik észrevétel! - azt számolgattam hogy a stratégiai bombázás Angliára alkalmazva nem épp egy jó biznisz.. magyarán azért hogy én le faragjam az IK-ból 20IK-t például..vagy 30-at..nekem a stratégiai bombázóim hatalmas károkat szenvednek..nem beszélve az ellátmányról..üzemanyagról.. mindössze 20-30IK-ért nekem 8 stratégiai bombázómnak az ereje felére esik vissza..amit újra fel kell töltenem és jól meg húzza az iparomat ám,azok nagyon drágák. A tengeralattjáróim meg minduntalan rá szaladnak a brit flottára.. van hogy 4 tengeralattjárómat süllyeszt el egyszerre..

    Amúgy nem tűnik erősnek a játék.. mondjuk az erősségen nem bántottam semmit és különösebb gondom nem volt a kampány során..ez volt a legnagyobb vereségem eddig..8 hadosztály süllyedt el.. a szovjetuniót sikeresen legyőztem,nem képviseltek nagy erőt szerintem..