kicsizoz#59
Kicsit mosolyogva olvasom amiket írtok, mert bár teljesen igazatok van, de mintha burokban élnétek, egy kis közösség szűk környezetét látjátok csak.
" El tudod képzelni, mennyire fel tudná lendíteni a gazdaságunkat a fentiek tükrében egy nyugati színvonalú technikai háttér"
Én itt Budapesten lakom XVI. kerület minden második utca földút, ami meg aszfaltos, szinte járhatatlan olyan foltozott, gyűrődött, csatornát mostanság hozzák erre felé... És ez a főváros. Ti meg azon siránkoztok, hogy ez balkán, mert 10Mb helyett csak 1-el jön a warez oldal..... :)
Sajnos van ezeknél sokkal nagyobb gondja is ennek az országnak, sőt meg merem kockáztatni, ez még a fejlett oldala...
Ha anno nem adják el a posta hálózatát annak a kb 10 távközlési cégnek (Matáv csak az egyik volt, mert pályázni kellett körzetenkénet) akkor még mindig egy veszteséges, működésképtelen cégtől várnánk az első vonal bekötését.
Szal az eladás a lehető legjobb ami történhetett,
nem kell a veszteséget évente kicsengetni, mint a többi csoda cégünkénl (Maláv, Máv...) és még nyereségadót is fizetnek :)
Az másik kérdés, hogy a jelenlegi helyzet még jobb is lehetne, ehhez szabályozások kellenek, de mint fentebb említettem, ennél sajnos van az országnak nagyobb gondja is, szerintem...
UFF beszéltem!
ui.: Elején azért ezt írtam, ha negatív is lett a végére: "mert bár teljesen igazatok van"