• Raszkolnyikov
    "Kiváncsi lennék a Linuxban vagy a Mac-ben mennyi biztonsági rést találnának ha egyszer az lenne legelterjedtebb op-rendszer és a vírusírók legfőbb célpontja. A kérdés persze csak költői, mivel a Linux és a Mac kurva messze áll attól, hogy a legelterjedtebb op-renszer legyen, így a választ soha se tudjuk meg."

---> Hát én egyszer régen próbállgattam a hekkerkedést, de aztán ráuntam. De mindenhol azt olvastam, hogy "írd át az Autoexec.bat-ot, töröld ki az Autoexec.bat-ot, nevezd át az Autoexec.bat-ot"stb. Nem hittem el, hogy a Windows ILYEN SEBEZHETŐ! EGY kötegelt fájlon múlik az egész, hogy elindul-e vagy nem vagy hogy mit tölt be...

---> abban meg telljesen igazad van, hogy sosem lesznek vezető OP. rendszerek (ezek nem az én szavaim:) NEM TÖMEGGYÁRTÁSRA HOZTÁK LÉTRE! Az hogy egy ovodás is eltud rajta játszani az nem véletlen, mert a nagy és széleskörű publikumnak írták.

----> szerintem a megoldás: mindenre jó a Windows, de ha veszélyes helyekre akarsz menni a neten akkor ott van a SULIX. Berakod, újra indítod, 5 perc alatt betöltődik és fizikailag képtelenség, hogy vírus maradjon a gépeden...