Ki tud zongorazni?
  • Ist2000
    #283
    Sziasztok!

    Szeretném eladni kihasználatlansága miatt a 6 hónapja vásárolt "USB to Host" Yamaha PSR E-333 szintetizátoromat (mely egyben midi billentyűzet is) 45.000,- Ft-os (irány)áron (az ár alkuképes, vagy esetleg csere jó aksival rendelkező netbook-ra, subnotebook-ra).

    Eredetileg úgy terveztem, hogy kialakítok a szobámban egy zenei sarkot, ám sajnos ez idő- és helyhiány folytán ezidáig nem valósult meg, és úgy gondolom, hogy ha 6 hónap alatt nem sikerült komolyan nekiveselkednem, akkor már nem is igen fogok, így hát jobb lenne a szintinek egy olyan tulajdonosnál, aki használja is, mivel jelenleg csak itt hever fent bedobozolva a szekrényem tetején. (Az elmúlt 6 hónapban csupán párszor volt bekapcsolva, komolyabban pedig még nem is volt használva.)

    A készülék tökéletes önálló kísérőautomatikás szintetizátornak (kezdőknek és haladóknak egyaránt) vagy számítógépes zeneszerzéshez midi billentyűzetként (pl. Fl Studio 10-hez).
    Számítógéphez csatlakoztatva USB-n keresztül fel- és letölthető szoftver által midi, SMF0 és SMF1, valamint sty (stílus) fájlok.

    A szinti teljesen újszerű, kifogástalan állapotú, "szinte bontatlan", por- és karcmentes, eredeti dobozában van, csomagolásával, minden tartozékával, papírjaival és jótállási jeggyel együtt. A jótállási jegy szerinti hivatalos garancia amúgy 2013 augusztusáig érvényes.



    Tartozékai: adapter, kottatartó, magyar nyelvű leírás.
    De adok hozzá ajándék USB kábelt és ajándék extra zenéket, valamint stílusokat is (igény szerint feltöltve).
    Csatlakozói: 12V DC bemenet, fejhallgató kimenet, USB/MIDI be-/kimenet, AUX pedál bemenet.

    Megtekinthető és ki is próbálható (akár USB-vel szoftveresen is).
    Ha esetleg bővebb információ is érdekel: http://aprod.hu/hirdetes/szinte-bontatlan-usb-to-host-yamaha-szintetizator-midi-garanciaval-elado-ajandekok-ID8nq7.html