• BlackRose
    Azt hiszem, hogy az Amigával kapcsolatban összetévesztettél valakivel - emlékezz csak vissza, volt Amigám de nagyon rövid ideig, egy haverom van aki Amiga bolond volt ezt írtam, és csak az volt kérdéses nállam, hogy az Amiga OS preemtive vagy co-operative multitaskingos volt e, amit bevallom nem tudtam, mert nem voltam sohasem Amiga guru (PC előtt volt ZX-81, ZX Spectrum, Atari 800 XL, Commodore 64, Amstrad-Schneider CPC 664, Atari ST a bírtokomban és Amiga kb. 1 hónapig). A Win & Tux logó pedig csupán azért van mert unom a két termék közötti vitatkozást, hisz egésszen jól megvannak egymás mellett. Ja és persze nállam is.

A Visual Studioról meg ne irjál ha nem tudod miről van szó. Sajnos nagyon sajnálom, hogy Linuxos környezetben nincs legalább valami ami megközelítené... mert egyszerűen fantasztikus, és ez egyenessen kimondható a .NET-re is, a hamarossan jövő új technológiák mint pl. a Whitehorse - Team System meg a az SQL Server 2005 tökéletes integrációja a .NET-el az fényévekkel előre jár. De most persze, hogy ne legyen, hogy a Windows felé húzok, tetszik az Eclipse is, a KDevelop is jó halad, még jobban tetszik a Trolltech QT, és a GCC is jó darab, de a Visual Studio-tól azért messze vannak.