Laci#30
"...vagyok Visual Studio Beta teszter, hogy belátásom legyen a jővő technológiájába még mielőtt a masszpiac kezébe k..."
Ez lenne a "jövő technológiája"???? Ennek a cégnek a termékei gyakorlatilag technológia VISSZAlépéseket jelentenek!!! Akkor most vagy én nem értem miről van szó, vagy ez prmaszlag(sorry)...
"és ez sajnos így van, ezért neked is azt ajánlom, hogy ha változást akarsz akkor azt csakis úgy érheted el, hogy fejlesztessz valami jobbat"
Igen de ÉVTIZEDEK óta létezik a bizonyos "jobb fejlesztés". Ebből kitalálható hogy aki "valami jobbat" fejleszt azt a microsoft FÉLRELÖKI. Eddig nem tűnt ez fel kb 20-30 év alatt???
Egyébként nemazért de tényleg elég gyanús az a Win&Linux logó :) meg az hogy úgy viselkedsz mint sok más magát pártatlannak mondó ember, aki elmondja hogy nincs jobb meg rosszabb aztán a végén érdekes módon mindig a microsoft, (vagy más adott esetben a pécé) kerül ki nála győztesen.
Ezt eddig a flame elkerülése miatt nem akartam írni, de látom ha valaki veled vitázik is abból nem feltétlenül van flame mert te visszafogott maradsz és ez viszont szerintem POZITÍV MAGATARTÁS.
Így persze előjöttem és felbátorodtam:)
A másik meg az hogy elismerem a tudásodat a témában, bár máshol is voltak ilyen "gyanús" megjegyzéseid.
(hogy pl. az Amigás commentet ne is említsem, melyben leírtad hogy volt Amigád és hogy cuki gép de nem felel meg NEKED valamilyen munkára. Aztán utána ahogy a vitát folytattuk valamiért az a gyanúm támadt hogy annak ellenére h. azt írtad volt ilyen gépet még az alapvető jellemzőivel sem voltál tisztában. Nemazért mondom de tényleg... Egyébként engem is figyelmeztettek amikor arról a gépről hülyeségeket hordtam össze, de azért olyanokat mégsem...)
Szóval feltételezem nincs harag:)