BlackRose#26
Egy többórás teszt után mondhatom, hogy az új MSN kereső igen komoly. Persze mint Microsoft Beta Tester, tudom, hogy a finál verzió valószinüleg dupla ilyen jó lesz. Próbára tettem kb. 80 kereséssel és nagyjából az a benyomásom, hogy valahol a Google szinten van, valahol felette, valahol pedig alatta... mindenesetre nem rossz. Ami tetszik az a Search Builder, ahol egészen jó opciók találhatók. Meg vagyok elégedve, azt hiszem hamarossan nagy javulás lesz a keresők működésében, és ezt persze elvárom mint az MSN-től, úgy a Google-tól is.
P.S. Bill Gates egyszer azt mondta, hogy minten termék 2-3 éven belül elavul... a kérdés csak az, hogy ki teszi elavultá, maga aki kifejlesztette (úgy, hogy új modernebb és jobb verzióval jön ki), vagy megvárja, hogy a konkurencia tegye elavultá. A Google nem igen fejlődött már 2-3 éve, csak az indexlistája nőtt, most viszont kényszerítve lesz, vagy elvesz a sütétben (ami nem lenne jó). Nem az az érdekes, hogy hány millió dokumentumot talált, hanem az, hogy az első 10 esetleg 30 milyen minőségű. És ide nem index nagyság kell, hanem inteligens algoritmusok, és most úgy látom ezen a téren a Microsoft legalább kiegyenlítődött a Google-vel, de akár lépéselőnyben is lehet. Persze a verseny csak jót hoz... ezért szurkolok mindketőnek.