BlackRose#11
Hát én erre agy nagyot nevetek, mert lehet, nélkülük is (mármint a Microsoft nélkül), csak nem tudom, hogy mi a fenének. Fogjátok már egyszer fel az Ég szerelmére, hogy az egéssz X vs. Y duma, alapból hülyeség, nincs értelme, és aki csak a széléhez ér, már szerintem telyessen kizárja magát az értelmesek klubjából. Tudod, én Windowson IE-vel gyúrok, Linuxon meg Firefox, Mozilla, Epiphany, meg stb... na de pl. a napokban voltam szemtanúja egy Linuxos vs. csatának amikor 3 szuperszakértő azon veszekedett, hogy a Gnome az szar a KDE meg szuper és viszafelé, meg, hogy a SUSE az gyerekeknek való és azért szar, de a Gento az igazi, meg stb. na nem kértem belölle, othagytam a gárdát...
P.S. Ezt Firefoxban irom Fedora 3 allatt... ha valakit esetleg érdekel, gratulálok a Firefox szerzőinek, jó munkát csináltak, hogy jobb e az IE-től, hát nem igen, vagyis itt ott, nem is rosszabb ha valaki most itt a pofámba dumálna. A fontos az, hogy valami történik, hogy valaki dolgozik, nem csak jár a szája baromságokat. Ami pedig a browsereket illeti, még nagyon nagy fejlődési terület áll elöttünk, de jelenleg ez is megállja helyét, habár a közeljövőben nagy fejlődés fog jönni, ha másért nem akkor csupán azért mert a Microsoft most nem alszik nyugodtan, hiszen könnyen lehet, hogy a Firefox akár 20-30% részesedésig is eljut...