A nagy Gazdasagi Világválsag
-
Ilyen videókat keressünk még.
Na én neki ugrok akkor a weblapnak.
Hogy legyen egy saját médiumunk amire kitehetjük a propagandánkat.
Azt akarom,hogy ne az én vagy más egyén legyen a szerkesztője, tulajdonosa, ne egy ember érdekképviseletében legyen a lap, hanem közcélú, ezért ti mind bele szólhattok mindenbe.
Két web lapot akarok.
Az egyik a nagy tömegekhez szóljon, az átlag munkás emberekhez, amiben fokozatosan rávilágítunk a manipulációkra, logikus, érvelésekkel, bizonyításokkal, okfejtésekkel és nem használunk olyan szavakat amivel uszítanánk, nem nevezünk meg közvetlenül szervezeteket mint végső probléma forrást, hogy ne lehessen bezárni a lapot semmi féle váddal.
A lap a békés információ terjesztés, közérdekű felvilágosítás szellemében kell, hogy működjön.
Kell egy másik lap is, amiben olyan egyéneket szólítunk meg, akik hajlandóak is cselekedni, kell egy radikálisabb média is amiben lehet nyíltan beszélni az ökonómiai szuperhatalom képviselőiről. Akár személy szerint megjelölve őket, hivatkozhatunk a háttérhatalomra, és szereplőire. Ebben a lapban összekapcsolhatjuk a jelen eseményeit a háttérhatalom érdekeivel, céljaival, le leplezhetjük őket.
Ez a lap persze célponttá válik, is majd megpróbálják leszedni.
De akárhányszor veszik le, mindig feltesszük újra és újra.
Bárki szerkesztheti, bárki küldhet be cikkeket.
Úgy gondoltam,hogy megírja a valaki a cikket, és fájl formában feltöltheti a lapra, képekkel, video anyagokkal.
Ez csak egy elképzelés.
De milyen domaineket használjunk?
Tegyetek javaslatokat.