Mice#61
"btw, van olyan ext aminek az a neve, h duplicate tab (meg van close on doubleklikk)"
ez az amit sajna szétpakoltak 50 pici extensionba
alfa alatt én kettőt szoktam csak felrakni ebben a témában
először egy TabBrowserPrefrences-t
majd egy TabbrowserExtension-t
gond az hogy igazából hiba nélkül az 1.0pr előtt láttam csak az újabb foxokkal hol működik hol nem
nehéz eltalálni a jó verziót. az 1.0pr-es cikk megjelenésének a napján tudom h volt egy verziója a 2 extensiönnek ami nem bugolt, csak akkor vagy az open in active tab v a duplicate in new tab hiányzott
ha ezek nem hiánycikkek neked akkor amondó vagyok, hogy adj neki egy próbát és telepeld fel mind2őt de csak egymás után
ebben van ugyanis az tab\options menünél egy olyan, hogy save session és save all + hogy restore upon start
egymás után telepeld őket és minden esetben böngirestart és azt hogy crashel e úgy tudod megnézni, hogy nyitsz vagy 3 eltérő tartalmú tabot és a legülső win-es Xel zárod le a böngit
valami változott a foxok beállításainak a szintaktikájában és ilyenkor a history mentésen szokott kiakadni ha crashel
előhoz egy ablakot amire vagy 5-15öt kell kattintanod aztán eltűnik.
ha crashelős már a legelső ilyen tesztnél hibázni fog nem fog rejtőzködni x ideig
btw ha nem jönne össze egyik sem és nem lenne régebbi extension verzió sem sehol, akkor még mindig működőképes az a kerülőverzió, hogy bookmark all tabs in group és böngistartkor meg csak egy bookmarkra kell rámenned és open in tabs
ennek csak az a hátránya, hogy időnként a kedvenceket gyomlálni kell mert különben úgy elszaporodnak hogy scrollozhatsz ezerrel:)