Hmm, érdekes amit írsz. Az hogy egyes oldalak IE-ben jobban megjelennek, mint Firefoxban/Mozillában, továbbiakban Moz, nem a Moz hibája. AZ oldal készítőjének hibája. Illetve közvetve az IE készítőinek is, mert szándékosan beleírtak olyat az IE-be, hogy a nem szabványos kódokat is elfogadja. Egyes weboldalfejlesztők pedig IE alatt fejlesztenek, így önkénttelenül is beleesnek a hibába. Ezt mondjuk egyszerűen ki lehet javítani, vagy lehet kezdettől MOzilla alatt fejleszteni, és nincs probléma. Bevallom, régebben én is IE alatt fejlesztettem, (mondjuk még a nyáár elején), majd nemrég újból előkerült egy honlap, és meglepődve tapasztaltam, hogy Moz alatt totál szét van csúszva. Kb 5 perc munka segített. Illetve, ha már itt tartunk, pár dolog amit nem tud az IE, technikai szempontból: Átlátszó PNG képek. Lehet ugyan CSS-sel átlátszó layereket csinálni, de az átlátszó PNG képeket sokkal jobban lehet használni, jobban néz ki, stb. (Amúgy ezekete nem csak a Moz, de Opera is kezeli.) Aztán a másik, - tudom ez a sima internetezőket nem nagyon hatja meg - a fix layerek használata. Megoldható, persze javascripttel hogy egy layer mindig a képernyő adott pontján legyen, csak gondolom ha találkoztál már ilyennel, tapasztaltad hogy ugrál. És elég hosszú javascriptet kell hozzá írni. Ellenben Mozillában, egyetlen CSS kapcsoló, és ott marad ahol kell, mindenféle mozgás nélkül. Tudom hogy ez így ésakkormivan reagot vált ki, de sztem elég fontos dolog. A sebességkülönbséget már nem is említem. A biztonságról nem tudok szólni, még IE alatt sem sikerült bekapnom semmit, de ha mindenki azt mondja nem biztonságos, biztos az van. Bár nem Firefoxot, hanem Mozillát használok, a gépelős gondoddal még nem találkoztam, és elég kevés oldalnál kell elővennem az IE-t mert nem jelenik meg rendesen. Na, kész, ennyi voltam, ha kell még győzködés csak szólj. :)