Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
-
Puntigamer #284 az a carmageddon game amit felraktam az oldalra az műxik, én is sokat kipróbáltam, és csak az működött, ami most fent van az oldalamon, a nyelvet majd állítsd át a játékban angolra, mert idegesitő az a spanyol, vagy milyen nyelv:D
Az FEexplorer-t ha feltelepíted ki kell hogy rakja a gyökérkönyvtárba, ha nem látod, az ikont, próbáld meg restartolni a telót...(v. kapcsold ki ,és vissza)...
néhány program installja után újra kell indítani a rendszert, az FExplorerben amúgy van ilyen restart funkció...
több helyet úgy tudsz hogy törölsz videót/képet, hangrögzítős hangfájlt stb...
meg az alkalmazáskezelőből leszedsz 1-2 progit, ott írja is minek mekkora a mérete
és telepítés közben megkérdezi a programok 99%-a hogy hova rakja, ott mindig válaszd a memóriakarit, és akkor nem telik meg a teló memóriája...
a metro-t a sis-el kell feltelepíteni, aztán majd ha fennlesz az fe explorer, berakod az e:\Nokia\Metro a .pdb fájlt... ami a Városok mappában van, többek között a budapest is ott van:)
a magyarositással ne szenvedj, aszem alapból is HUN,de ha mégse ott a .prc, bár azt most így hirtelen nem tom hova kell másolni...