Ki mit tud róla? Vélemények...
  • Titan
    #38
    ...hát Skacok, ezt nem értem....azt mondják, hogy, ha megeszel 1 héten fél kilót, akkor mérgező, de azt is mondják, hogy nem ürűl ki a szervezetből, mert lerakódik! Namármost az Én 1xű képletem szerint tök mind1, hogy 1 hét alatt zabálom fel a fél kiló paprika terméket vagy 1 hónap alatt, mert igyis úgyis összejön az a mérgező fél kiló! Vagy nem??!!
    Mivel a magyar konyha alapanyaga a paprika, szal...simán betolok az arcomba fél kiló paprikaterméket 1 vagy 2 hónap alatt. Most akkor nekem és a családomnak sanyi?? VÉRLÁZÍTÓ!
    Továbbá, ha bemgyek a boltba és dirrekt, hogy támogassam a magyar ipart, magyar terméket veszek, akkor nekem ne rakjanak sunyiban bele mást! Kérem szépen, engem és még sok hasonló honpolgárt ÁTB@SZTAK! Nesze b@zze' UNIÓ!
    Hol van ilyenkor a fogyasztó védelem??!! Miért csak pingvineznek, jogszabályokra hivatkozva, hogy nem tehetnek semmit??!!
    A BLIKK szerint az ANTSZ már augusztusban letíltotta a mérgező szállítmányt, akkor kérdem ÉN: HOgy a bánatos f@szba kerűlt ez feldolgozásra??!! Hol vannak a felelősök??!! Ennyi erővel 1 egész nemzetet ki lehet írtani úgy, hogy észre se vesszik. Azé' engedtessék meg, hogy a nyomorú't életemről had' Én döntsek má'n!
    Továbbá, csak nekem tűnik úgy, hogy a magyar nemzetet gyalázták meg??
    Régebben ezt hazaárulásnak hívták és kivégezték a tagot vagy tagokat! Most is azt kéne és senki ne jöjjön nekem erkölcsi prédikációkkal! Példát kell mutatni és teljes szigorral lecsapni a felelősökre!