Eltergo#49
Szerintem elég jó lesz ez a PSP ahogy bejön Magyarországra beszerzek egyet.
Mp3 lejátszó nem lesz rajta mert akkor elég sok lesz a veszteség...a Atrac3Plus-t is azért rakták bele mert Sony szabvány szerinti tömörítés.
MS Duo kártyán lehet majd Atrac3Plus zenéket hallgatni.
Ami azt illeti a 32 mb szerintem bőven elég lesz mivel ez nem egy számítógép hanem egy hordozható konzol. Igaz nem lehet bőviteni a memoriáját de ennyi elég lesz a PS2nek sem több...és szerintem ahozz képest, hogy egy butitot konzol a PS2 elég szép grafikája van...pl. a Resident Evil 4 is kilesz adva rá. Tekken 4,Burnout3, GTA: San Andreas, Resident Evil Outbreek...az ilyen játékokoknak hasonló grafikája van mint a PC-s játékoknak. És ha valóban PS2 grafikája lesz a Playstation Portable-nek az nagyon király lesz.
UMD Video és Audio elég jó dolog de akkor a boltokban is behozhatnák majd ezt a szabványt.
Sok ember sirna, hogy mitkezd majd a Audio CD-vel és a DVD-vel de ezeket sajnos lefogja váltani hamarosan a Blueray Disc. én szivem szerint ugy szeretném ha UMD Discen a játékok és zenék lennének Blueray Discen pedig a filmek.
Ahogy bejön a PS3 ugy a Blueray Disc is hírnevet kap. Anno annak idején a PS2 adott hirt a DVD szabványnak.