Szerdzso Cortez#3535
Sziasztok!
Láttam itt sztyopi,BlueTorch illetve digit01-nek sikerült valamit produkálniuk a játékkal kapcsolatban.Én már 2x szedtem le a játékot remélve hogy ez majd el fog indulni.Nekem most egy pico-lrc.mdf fájl van meg itthon,ehhez adjon már valaki segítséget.Próbáltam a fórumba ajánlott meghajtó lehúzási trükköt előhozni,de azt mondta akkor is hogy nem tudja azonosítani a disket,helyezze be a "lincesed disc"-et.Na most a protect.exe van arra kitalálva,hogy ne tudjanak olyan könnyen játszani vele.A fájlt átírva pedig a játék indító exe-je reklamált,hogy a protect.exe nélkül nem hajlandó elindulni.Régebben volt hogy a pop3-hoz nem volt crack-em és egy cimbora segített,ki hiszen neki az eredetibe megvolt és a protect.exe illetve a játék indító exe-jét felülírva sikerült elindítani.Én nagyon örülnék bármely segítségnek hogy hogyan tudnám elindítani a játékot,mert haver is itt rágja a fülem hogy jó volna vele játszani,meg hát én sem akarnám megint hiába leszedni.
Láttam útközben hogy az UAZ Racing 4x4 is szóba került.Nagy mázli hogy pont azt is ma töltöttem le és nekem ahhoz volt crack az iso-jában.Ha esetleg valaki tudna segíteni,ezzel a kis aprósággal tudnám meghálálni,persze akinek szüksége van rá.