csm ma 16:02 | Privát | Galéria | Válasz | #1686 haggyátok már ezt a tápkábel kihúz dolgot. melyik fasz találta ki? nekem enélkül is megy mint sok más játék, viszont amelyik nem megy annál hiába húzom ki. amúgy ez a játék kb olyan szar mint a street legal volt amikor kijött :(
arty ma 16:06 | Privát | Galéria | Válasz | #1687
jesszusom, te tényleg ekkora - idézet tőled - fasz vagy? alaplapi chipset függő, h megy e lehuzás nélkül[b] ... kapis?
csm ma 17:54 | Privát | Galéria | Válasz | #1708
most [b]vagy te találtad ki, vagy egy kockafejű buzi vagy(vagy mindkettő). ne legyél ilyen okos, vagy ha az akarsz lenni akkor írd le hogy melyik alaplapokon megy, ha meg nemtudod akkor mehetsz anyádba vissza ugatni-idézet tőled- kapise?
csm ma 18:36 | Privát | Galéria | Válasz | #1716 nem én kezdtem ne nekem pampogjatok
hm... ha elmondom, h melyik lapokkal van gond, kockafejü buzi vagyok. ha nem mondom el, akkor meg csak most találtam ki ... komoly fejtörést okozott az ostobaságod :D
Nincs általános szabály, de ÁLTALÁBAN nforce2/3 lapokon megy a szoftveres letiltás, máshol elég a bios letiltás, de haveromnak pl ABIT nforce4 alatt ez is kevés volt és fizikailag le kellett huznia, különben - bár sem a windows, sem a bios nem látta - az sf3 pampogott érte és nem indultak a játékok...
Olyan jó lenne, ha a hozzád hasonló barmok nem terjesztenék a tudatlanságukból fakadó hülyeségeket...