• NEOreg2
    Na az EA-s csávóknak van mit javítani az MI-n. Kb. 20 perce száguldok a szürke nissanommal és minő véletlen találkozok egy másik tuningolt autóval. Gondolom, úgysem tok mást csinálni, leelőzöm a jóku****nyát, persze elszámoltam magam, ugyanis egy eléggé kanyargós részen nyomtam le az entert, mire ő nitróval elhúz mellettem, én meg csak bámulom a távolságmérőt, mert a rohatt autóm csúszkál össze vissza, míg végül 600 láb távolságból elkezdek utána eredni. A híd mellett van egy lezárt páylarész, én valamiylen oknál fogva balrakanyarodtam, a gép viszont 200-al neki a "piroslakatos erőtérnek". Jó gondolom, legalább lesz időm visszaszerezni a lemaradásomat, de a gép még csak nem is próbálkozott a leelőzésemmel, így kíváncsian "mit veszíthetek" alapon megfordultam, megnézem mi baja már ennek a hülye gépnek. Biztos már sokan kitaláltátok: az ellenfél mint a hülyegyerek folymatosan nekimegy, tolat, nekimegy a "piroslakatos erőtérnek", még akkor is, miután nekifutásból felborítottam az autót. Erre ő útratette magát, majd ismét kezdte áthatolok a "piroslakatos erőtéren" nevű játékát.