• Free
    Gyerekek elnézést bevállaom a dolgot jöhet a bézbólütő is meg minden mert 3 napig üvöltöttem a szolgáltatómmal hogy nem megy a netem mire kiderült hogy a routerem volt kissé beporosodva és ezért volt zárlatos meg minde szóval én vagyok a hibás. Szerver ha minden jól meg y az ünnepek alatt is megy csak egyenlőre még én ondítom el manuálban minden reggel (persze mikor van netem) és megy hajnal 5 ig mert akkor van restart a szerveren és sajna még nem sikerült rájönnöm hogyan lőjjem be hogy a háttérben fusson na mindegy valahogyan szépen lassan megoldom de azért ha van valami Linuxos guru ismerősötök az megmondhatná mert akkor autómatán mindig menne a szervern a csak ennyit akartam holnaptól megint lesz minden mert ügye mint írtam a routerem már jó ki lett prószívózva és most nagyon süti már nem a pórt mert ügye az nincs benn. ez van ezt kell szeretni lehet hogy majd én is bevállalok egy műsoridőd de csak kora délután valami kívánságműsort de azt hiszem ezt már írtam na halle mindenkinek én megpróbálok aludni