• quentit
    #20
    A minőségtől meg nem kell félni, eljön az idő, amikor a mobilokban lévő objektívek megelőzik még a szem minőségét is (noha ez még a normál kategóriában sem történt meg).

    1. Emlékezzetek vissza. Néhány évtizede még a filmes gépes is csapnivalóak voltak. Ahhoz is idő kellett, mire a fekete-fehér képeknek elfogadható minőségük lett.

    2. Néhány éve még a kézi digitális fényképezőgépek is nagyon silányak voltak. Először a használhatatlan 640x480-asok, majd a nem sokkal jobb 1 megapixelesek, amelyek még mindig gyengék voltak (alig jobbak, mint most egy Sharp GX30)

    3. Emlékezzetek vissza: 2004-ben még mindenki félt a telefonok kameráitól, most pár évvel később, 2008-ban meg csak azon vitázunk, hogy a videófelvevő képesség lesz-e valaha jobb. A mobilokban lévő fényképező már tökéletes.

    Emlékesztek, amikor 2007-ben a Samsung bejelentette az első 10 Megapixeles kameráját? Volt, hogy azt hittük, ez sosem jelenik meg. No meg amikor 2006-ban elérték a 8x-os optikai zoom-ot? (jó, nem egy tuti minőségben) Egy évvel előtte még a 2x-zoom is szenzációszámba ment.