Rockk#59
#PC-játékosok igényei teljesen szétválasztódtak. Konzolon kemény dió olyan játékprogramot eladni, amit megerőltető játszani - meg kell tanulni a kezelést, a karaktergenerálás majd' egy óra, stb. Ők a pörgő akcióra vágynak.#
Hat, igen...es most en is ijen akcio jatekokra vagyok, pedig az utolso konzolom egy nintendo masolat volt kb 10 eve. Es meg is arra vagyom? miert? Hogy tortent hogy en, egy nagy Pc szereto, mert tenyleg imadtam, reggel 4 -ig jatszottam peldaul a soul reaver 1 est,mafiat, gta 1es, gta 2, gta 3, gta vice city, real gta, ultimate gta.. vagy a tomb raidert, vagy az empire earth ot, vagy az earth 2150 et, ..tehat hogy lehet hogy nekem, meghoza ugy hogy meg konzolom sincs meg tetszetek ENYIRE a konzol jatekok, es ugy tudok csak roluk, hogy nezem a trailereket a gamespoton, a kepeket, neha neha att megyek egy baratomig, amejknek van egy ijen csoda gepje, es jatszok csopet, es jon hogy ne hagyam abba 4 ora utan!... eszt mi hozta ki belolem? en szerintem az hogy nem jellenek meg mar ojan fejeb emlitet jatekok..
ja es a mafiat 4 szer csinaltam vegig, a gta vice citybe meg mar 3 madjara kesztem ujbol..pokolian jo a soundtack je, utana a rally pro challenge et jatszom most, 2002 be jelent meg, de nem volt ojan gep meg akkor amin jol ment volna, pokolian szep es szuper iranyitasu rally s jatek, midnenkinek ajanlom, es analogic force feedback es gamepdael jatszom, es hidd ell, sokkal de sokkkal jobb az iranyitas mint bilentyuzeten, es igy vagyok a toca race driver 1 essel, a 2s toca nincs sajna meg, mert meg nem tallaltam cracke t hoza, nincs is sehol, es meg venni...anyi penzt nem er az a jatek, pedig elleg jo...
Es a Gran turisimo ba epp az a legjobb hogy versenyezhetsz barmijen kocsival ha akarsz, barmijen mas fajta kocsi mellet, peldaul Mclaren-el Nissan Skyline ellen, ami eleg erdekes is lehet, mivel a skyline se semmi...
Pc t igen is lehet tuningolni jatekra, es erre ment ra 2 tejes fizetesem, ami nem eppen csekej oszeg...ez kn, 5 honapja volt, most meg jelent a 32mark 2005 es 7 fps em van atlag...hat igen...jo mi?
ALig varom a Half Life ot, mar ideje volt ki adniuk, es remelem visza fogja hoznia a jatek elmenjet az elsonek is, csak szuper grafikaval.
A STALKER is ki fog jonni 2005 bne, mint a FEAR.
A stalker alfa rol anyit mondtak hogy nagyon gyenge, csak a grafikaja jo...nesze neked..
Jatszotam az uj counterstrike ot, szuperul nez ki, eszerint igy fog ki nezni a half life 2 is, en nekem nem jott soha be a counter, a quake viszont annal inkab, mint az unreal 2004/2004 is.
Kivancsi vagyok nagyon hogy a Half Life 2 storyja melto lesz ennek a jateknak a nagy nevere.