• Rockk
    Folytatások vannak konzolra is, igaz, de ayok midnen fojtatasal csak jobbak es jobbak, dehat neyd a pc n mi ay eset..minden fojtatasal csak szarab es szarab a jatek.
    A verekedos jatekot nem akarja a nep? hat igen..tenyleg igy van... a Tekken peldaul 9.8 kapot a gamespot on , ASia, Amerika, kelet europa, mind imadja es a legjobbnak tekinti, de persze te okosab vagy..egy vak pc svagy te is. A PC MULTIMEDIARA VALO, a console meg jatekokra. Pont.
    A konzol jatekok jobbak, peldaul Devil May Cry 3, Ninja Guiden, Project Gotham racing, GRan turisimo 2 - ez egy SIMULACIO,amiben 700 KULOMBOZO KOCSI LESZ mire kesz lesz, mar van tobb mint 200 kulomboyo kocsi keszen...persze a pc n is van...hmm..csak nem jutt eszembe mejk? vajon az uj NFS Underground 2 tenyelg Uj? en szerintem ugyanaz a fos mas nap csinalva..a kocsik csilognak vilognak mintha ufok lennenek..etc.szoval egy fasza kocsis jatek NINCS PC-n, en maji napig NFS hot pursuit 2 ot jatszok a force feedback es gamepdaemel...hat igen...
    ES A FASZ KI VAN MAR MINDENKINEK A SOK FPS MEG RTS CLONEAL!! csak neyd meg a game forumokat! anyi szar fps t mer rts t csinalnak pc re hogy mar a toke ki van mindenkinek belole, csak az ijen lerobant lamereknek mint neked jo minden amit a torkodon le nyomnak eyek a jatek ipari sarlatanok, akik rontyak a jatekokat, a fojtatasok csak roszabak, semmi ujat nem hoynak..HOGY NEM UNOD EMBER? Ok, van egy fasza fps, szuper...de ne mindig FPS! van mas is..vagy a te neyo korod ott all meg?

MAS:
    EA GAMES!!! ----SZAR! Az uj FIFA 2005 7 est kapot, az NHL , 7.5 ot... a KONAMI fejlesztet FIFA ami csak 2003 viszont 8.9 ..

Tenyleg aszt probalod mondani hogy Pc-n jobb jatekok vannak mint console-on? Mert ha igen, vagy nem tudod mijenek a jatekok console-on, vagy eletedben nem lattal egy console jatekot, vagy csak makacs vagy.
    Neyd csak a Tekken 5, vvagy Mortal Kombat Deception nek a grafikajat...
    vagy a Gran Turisimo 2 grafikajat..
    DE....A GRAFIKA MESZIROL SEM MINDEN!!
    Eyeknek a jatekoknak ojan gameplayeuk van hogy egesz nap a kerenyo ellot ulnel, mert anyira lekoto , erdekes egy elmeny.
    Adventure jatekok meg egy van a pc-n, ay is koyepes szintu, a Prince of Persia, a consoel on viszont ott a Devil May Cry, ami pusztito story, gameplay, grafika...plusz a Ninja Guiden...ami egysyeruen lenyugozo..

Mielot fikayod a console jatekokat ney utana..nekem pc-m van mar 7 eve...minden jatekot ami ayota meg jelent jatszotam, majdnem en is ell felejtettem mi ay a jo jatek..

Mert mait velunk csinalnak eyek a jatek fejlesztok, ay anyi hogy egy szep csomagolasal ell probajak hitetni velunk hogy ay a valami ami a csomagban van URES!! CSAK GRAFIKA--- visyont SEMMI GAMEPLAY!!!
    Doom peldaul
    Sims...ami untato mar nagyon/
    az elpusztíthatatlan Deer Hunter-sorozat@---Mi??/ te ijeneket jatszol>>><<<????

A KONYOL ON VANNAK A LEGJOB SZIMULATOROK!!!!!!!!

Gran Turisimo 2 ahogy emlitettem 700 kulomboyo kocsi lesz benne
    a Gran Turisimo 3 ba is kb ugyanenyi KULOIMBOYO KOCSI VOLT amejk egeszen realisan ment , mind maskep... a verseny pajan fejlesztetek a jatekot, ahogy aszt a dvd n is lehet latni!!

EY SZIMULACIO, nem NFS, nem COLLIn, es vegkep NEM ay a RICHARD BURNS RALLZ, amit meg a fejlesztoji sem tudnak jatszani, anyira pocsul van meg csinalva..nem TUL JO SZIMULACIO, hanem TULL SZAR JATEK!

istenem...mikor arra gondolok hogy ti ay Unioba vagztok es nem hasynajatok eszt ki..mintha eletetekben nem hallotatok volna konzol jatekokrol...
    WAKE UPP!!!