• HUmanEmber41st
    #25
    Dredd ez igen, remélem a tudományos hírek topikot is gyakran fogod majd látogatni
    írj még sokat..
    Volt itt 1 cikk, ami arról szólt, h a CS miatt egy asszem német diák ámokfutóvá vált, és kiirtott egypár tanárt, és diákot...
    És modjuk a Black Metál vagy a sátánisták???
    Ezek nem hozzák ki az emberben lakó állatot?
    Akkor most mi lesz?
    Mindenkinek el kell végeznie 1 tesztet, hogy van -e hajlandóságod, ami növelheti az elhülyülésed kockázatát, és ha igen, akkor nem kapsz jogot NET használathoz???
    Az ilyen manus annak örülne, ha minden netezőnek lenne 1 egyéni azonosítója, és cset közben mindig elérhető volna róla minden adat, még a bankszámláján szereplő összeg is+ anyja neve 6 példányban..a pedáns németek...hogy én is pszichologizáljak 1 kicsit..
    Én csapatjátékot szoktam játszani, és szerveztem 1
    találkozót, ahova eljött a csapatból szinte mindenki, még több száz kilométerről is..jött a család, barátnők..jól elvoltunk egész nap..a játékunkról szinte nem is beszélgettünk..
    Én eléggé beleélem magam a játékba, és ha kiszednek nagyot csapok néha az asztalra.
    A játékban inkább a napi feszültségeket vezetem le, mint más pl egy boxzsákon, vagy megfelelő mennyiségű alkohol elfogyasztásával.
    Ez a cset valami olyasmi lehet, mint régen mondjuk a fonó a falusi életben. Párkeresés, szórakozás egymás megtréfálása..meg a kocsma, ahol a férfiak kiduhajkodják magukat(fps játékok: nagyon ritka a női játékos) Csakhogy a fonóbeliek ismerték nagyjából egymást, a Neten meg mindenki azt mond amit akar. Én hiába is mondanám magamról, hogy doktor ez meg az, egy idő után úgyis lebuknék, mert előjönne hozzánemértésem..meg itt nem dicsekszik senki a PhD-ével...