szivar#17
Hajjaj, majdnem hogy mindenkinek igaza van... Csak éppen én arra a 30 éves semmittevésre reagáltam.
Lehet hogy lenne jobb technológia is mint a PCI, de akkor ez terjedt el, ezt gyártották. Nem vitatkozni akarok, de ahogy egyszer olvastam:
-Szarul csinálta meg Isten a világot...
-Miért, te másképpen csinálnád?
-Igen.
-Akkor menjél és láss neki.
Versnek is igazat kell hogy adjak. Hiába a több mag, ha jelenleg még nem sok szoftwer tudja kihasználni a lehetőségeit. Ugyanez van a 64 bittes cuccokkal is. Van, de egyenlőre minek?
Laci: Nem értem hol itt a probléma? Majdhogynem ugyanazt írtuk, csak pepitában... Mindenki lop egy kis technológiát innen+onnan (speciel a multitaszkra goldolok, de minden másra is igaz), egy picit módosít rajta, átnevezi és már naddon kaffa az egész.
dez: Szilícium-karbid. Jelenleg még nem megoldott a (jobb szó híjján) tömeggyártása. A 68k cuccokról meg annyit, hogy tényleg szuper volt azokban az időkben a teljesítménye. Kár hogy az ára relatíve nem volt olcsó. Ez a piacgazdaság hátránya. Mindig az erősebb kutya b***ik. Néha már úgy érzem, hogy a pénz megléte (és az emberek élhetetlensége) fogjavissza a fjlődést.