USB port halál? Help!
  • BaLeeX
    Nekem is volt két hasonló történetem USB-vel.

#1: USB-s ISDN modemmel rohadt sokat kellett szarakodni újrainstallnál mire be lehetett lőni, na egyszer valami elszaródott, újra akartam tenni de sehogysem jött össze, sőt utána már fel sem ismerte hiába dugdostam rá bármelyik portra. És más cuccot sem ismert fel...
    Win reinstall kénytelen kelletlen, ez megoldotta a dolgot.

#2:
    /1: Cégben két új gép van (mindkető ASUS P4P800 alapla csak két különböző verzió) az egyiknek a ház elejére kivezetett USB portjára akartam rádugni egy fényképezőt ahogy hozzáértem elszállt a gép. Nem sikerült életet leheltni bele. A szervízben mondták, hogy elszállt (felpuposodott meg füstölt is valami) a déli híd -> alap csere.

/2: Másik gépre USB nyomtatót dugtam (előtte mindig rendre működött) eredmény atomfagyás. Reset majd már semmi USB-s kütyüt nem ismert fel. 1 napig szenvedtünk a helyreállítással de ezután már az XP sem akart feltelepülni szóval valószínűleg itt is az alaplapont szállt el valami.

Sosem volt ASUS alaplapom de most már nem is lesz. :D
    Azt hittem ez egy jó márka erre kettőből kettő alaplap meghal fél év alatt és a boltban mondják, hogy nForce2-es alaplapból szinte egy sem jött vissza P4P800-as ASUSokból viszont már majdnem 10 pedig nem egy régi konstrukció...

Konklúzió: ha nincsen rengeteg fontos program feltelepítve egy win reinstall próbálkozást megér a cucc, de lehet hogy az alaplapon szállt el az USB verérlő.