• Laci
    "A beadványban foglaltak szerint a fájlcserélgető cégeknek figyelniük kell arra, hogy ne segítsék elő a kalózmásolatok terjedését, és felelősséget kell vállalniuk a felhasználókért."

Nem bírom felfogni hogy lehet ilyen és ehhez hasonló iszonyatos badarságokat kiejtenie valakinek a száján egyátalán. Ezeknek a mondatoknak amiket ezek ki bírnak találni még csak értelme sincs. És akkor csodálkoznak ha nem adnak nekik igazat. És itt csak a bíróság volt aki nem adott nekik igazad, merthogy van még itt-ott néhány millió emberke, akinek bizony úgyszintén láthatóan kezd nagyon elege lenni az ilyenekből!

Azonkívül magyarázza meg valaki hogy hogyan lehet mégis digitális adatot (1 és 0ák sorozata) illegálisan másolni, meg kalózkodni vele! Persze tudom én hogy sehogy mert egy baromság az egész, semmi köze a jogokhoz és CSAK azért csinálják az egészet, hogy még annál is több pénz follyon be, mondjuk a büntetésből is, vagy akármilyen képtelen baromságok ürügyén. Én a RIAA meg MPAA meg BSA meg ehhez hasonló élősködőcégek helyében már azon is elkezdenék gondolkodni, hogy ezt meddig lehet még csinálni és hogy biztos hogy sokáig megéri e...